Förberedelserna inför nästa vecka

Nästa vecka på måndag inskolas Leo och kommer att inskolas 1-2 veckor och jag tar 2 dagar inskolning och resten tar maken då jag börjar jobba på onsdag.

Leos förskole förberedelser och klädköp /skoköp är gjorda. Jag hunnit med att fixa allt sånt innan så han är redo ( eller vi) för att skola in honom. Hur ska det gå? Jag tror att inskolningen sker till föräldrarna mer än till barnen. Min lilla lilla knubbiga hjärta. Jag vet att han trivs så bra med andra barn. Dessa två första veckorna ska han gå enbart några timmar om dagen. Första veckan och dagarna är det 1 timme och sen trappas det upp sakta men säkert. Sen sker överlämningen av både Lea och Leo vid 8.00 varje dag av maken och hämtas av mig 16.30. Vi hoppas få till ett perfekt schema som kommer att göra att maken hämtar 2 ggr i veckan och jag hämtar 3 gånger i veckan.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera