Förkylningen har tagit över vårt hem

Alla vi tre här hemma är förkylda men mest är det jag och Lea. Hon har en extrem hosta och snorig och jag är snorig och trött i huvudet och kroppen. Idag ska jag ta en lång promenad ute i solen och sätta mig vid ån med Lea. Köper med mig en pasta sallad och något smaskigt till Lea och så kan vi spendera tid på gräsmattan.  Sen ska vi ankorna bröd tänkte jag, det skulle Lea gilla.

Lea sov igår från klockan 17.00 till idag vid 07.00 hon vaknade svullen så mycket hon har sovit. Jag somnade vid 05.00 så jag har inte fått mig min skönhets sömn alls. Det kunde jag se i spegel då jag vaknade att jag har missat skönhetssömnen. Men med lite eyeliner och mascara så blir man direkt piggare.

Idag landar Coco, kul att ha henne här i tre månader. Ser fram emot vår sommar ihop.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Förkylningen har tagit över vårt hem

  1. Lexi skriver:

    Haha hmm, låt mig tänka, filmen kom ut för 10 år sen, då va jag 14, inte riktigt såna filmer man blir nyfiken påå, haha =P

    Krya på er gumman!

Lämna ett svar