Framkallar bilder på 6 månaderna som gått

Jag har precis klickat iväg en massa bilder till framkallning på de sex månaderna som har gått. Jag har inte haft ork tidigare att sätta mig och ta itu med det. Libanon bilderna som vi knäppte nu när vi var där i april-maj har jag inte framkallat än så det var jag ju tvungen att göra nu har så många bilder som jag vill framkalla. Så nu skickade jag precis iväg 120 bilder till framkallning. Det ska bli kul att få hem dem och bläddra igenom dem och byta ut lite bilder ur ramarna jag har här hemma.

Dagens andra planering är att kila iväg till banken och beställa en ny internet dosa för min är helt störd och ger mig en massa stjärnor hit och dit. Sen ska jag iväg och handla lite körsbär det är jag sugen på idag. Men innan allt detta ska jag hänga upp tvätt, att det aldrig tar slut hushållssysslor.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar