Fredag den 23 maj 2014

Gott folk, snart är det JUNI! Helt sjuk hur fort det går idag är det fredag den 23 maj och snart är det juni. Solen skiner och jag är hemma idag och det känns skönt. För igår var jag hemma också men då jobbade maken hemifrån och då kan man knappt göra något här hemma. Jag spenderade tid med Dunya på för och eftermiddag och sen så hämtade vi barnen och åkte iväg till parken. Senare blev det hamburgare och korv till middag med barnen och oss. Mysigt, barnen är så bra tillsammans och de älskar att leka ihop och att umgås.

Nu ska jag ta bort all disk och tvätta för Lea gav mig världens tvätt imorse då hon hade kissat ner sängen och sig själv. Typiskt, så kaffe, frukost och massvis att göra innan vi hinner planera in något. Solen skiner och man vill knappt vara hemma. Men orkar jag ta mig ut? Nja!!

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar