Fredag och finbesök

Äntligen fredag, idag får vi fin besök av syrran och hennes pojkvän och jag har donat här hemma och har lite kvar och göra innan de kommer. Jag berättade för Lea att hennes moster/gudmor (Sousou) ska hämta henne idag och lyckan man såg i hennes ögon var priceless. Vilken lycka och hela hon lös upp och så skrek hon till sin kompis och sa: Sousou hämta Lea sen. Mammas älskade tjej. Jag älskar att se och känna den kärleken hon har till sina mostrar och till mina föräldrar. Den gör mig sååå lycklig. Nu ska jag tillbaka till mitt kaos och kaffe drickande.

Under dagen så kommer det lite inblick på vår mysiga fredag. Vi ska baka pizza syrran, Lea och jag. Sen så blir det mycket mys tillsammans.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar