Fredags grått

Skönt att det är fredag och jag är ledig. Igår spenderade jag några timmar med Tina och det var så skönt att bara gå runt med vännen sidan om. Sen blev jag upphämtad av Vivi (Coco’s syster) och vi åkte hem till Coco och åt ungspannkaka och drack arabisk kaffe och pratade av oss en stund och efter det åkte vi till Jysk & Rusta. Jag kom hem vid 20:00 typ, o hade saknat mannen som en galning så vi myste hela kvällen och gick in och la oss vid 23:00.

Vaknade i morse av att det regnar, oh nej var det första jag tänkte. Måste gå ner och handla men orkar inte ta mig upp o klockan är bara 10:00 och jag har varit vaken sen 7:30. Så det känns som eftermiddag för mig haha, men jag tar mig upp så snart jag orkar. Ska kanske på date med Coco och kidsen en stund o ta en varsin MC sallad och våra kaffe och äppelpaj :). Men jag vet inte exakt hur det blir för Coco jobbar idag och slutar vid 14:00. Sen blir det bara och komma hem och laga mat och få allt fixad tills mannen kommer hem. Älskar helger då jag är ledig, för då kan jag verkligen njuta av timmarna med mannen vid min sida.

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Fredags grått

  1. Lexi skriver:

    Mysiiiigt! Hoppas du får en skön dag och skön helg med mannen din=D

Lämna ett svar