Fredags trött redan vid 21:48

Helt slut efter jobbet tiden gick såå sakta. Alltså 1 min kunde gå verkligen som 10 minuter. Då är det trist och har inget och göra än bara sitta och kolla ut genom fönstret och bara nicka. Aja hoppas morgondagen är mycket bättre med lite rytm i. Börjar nämligen vid 10:00 och slutar 22:00. Fullt upp i alla fall har jag imorgon. Ska gosa med mannen tills 9:57 och sen drar jag till jobbet. Men nu nog pratat om morrondagen och jobbet.Hoppas jag inte blir sjuk för att jag känner att jag fryser hela tiden och snorig. Sitter begravd i varma kläder nu och en varm kopp te.  Man ska ju egentligen inte klaga på jobbet när en massa andra hittar inga jobb.

Så jag sitter här nu och degar för fullt vet inte vad jag ska göra, jag är trött men inte sömnig och mannen sitter vid sin laptop, så det är ingen idé att störa. Pratar med Tina just nu så det är skönt för vi har jobbat our ass of this days. Så nu har vi tid för varandra. Bästis kärlek på G.

ha det gött nu

//jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar