Full rulle här hemma

Varje gång Lea ser mig ta fram kameran eller mobilen gör hon detta grimas. Hon älskar att bli fotad.

Denna dag startades helt fantastiskt jag fick sovmorgon till kl 9.00. GUD SÅ SKÖNT, och vi har suttit och kollat på tv och myst för fullt. Har ingen aning vad vi ska hitta på idag men något ska det bli, för jag vill verkligen inte stanna hemma. Har ett ärende som jag måste göra i Å-centrum och sen kanske jag drar till Kista för att möta upp älsklingen.

Nu har Lea somnat så jag fick igång tvättmaskinen och ska köra diskmaskinen får se om jag hinner lacka om naglarna så ser förjävliga ut. När hon vaknar blir det lunch och sen en promenad ute i det grå. Det har varit grått nu i några dagar så höstkänslan har tagit över min kropp och höst kläderna har jag packat upp. I år har jag gett mig in på det gråa  färgen samt sandfärgen, sista shoppingen var från HM och det hamnade massa grå/sandfärgade plagg i shopping påsen. O jag är super nöjd med dem.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar