Jag har haft fullt upp

Det är måndag och jag vaknade kl 06:00 och gick upp och satte på mig och gjorde i ordning mig och var redo tills mannen var klar så att vi begav oss till bussen. Det är så kul att pendla med sin älskling, fast att jag sover hela bussresan så känns det så tryggt. Han pussar på mig och lägger sin hand på min mage hihi. Idag är det en ny vecka och jag har gått in i vecka 7, så bebisen är 7 – 13 mm och ryggraden och hjärnan är nästan färdigbildad. Mycket som händer på så lite tid, det går så fort tycker jag. När jag slutade skolan gick jag över till lill syrran och satt mig hos henne en stund och sen gick vi till t- centralen och tog en varsin tåg haha. Efter det kom jag hem heeeeeeelt slut men var TVUNGEN o gå till biblioteket för att lämna smink böcker jag hade lånat och jag tänkte medans jag är där kan jag köpa Cici’s present som är en vecka gammal men jag har verkligen inte haft tid. Men jag kommer in och går raka vägen fram till hyllan de låg på så finns det INGEN kvar och jag får PANIK, så jag går fram till kassan och frågar jag tänkte de kanske har bytt plats på dem. MEN NEEEEP de var slut och kommer in i slutet av månaden hahaha, sur eller SUR? Så det får blir att jag väntar lite till sen får det fan vara nog. I allafall så kom jag hem och tåg mina tre soppåsar och gick iväg för att slänga dem och köpa mjölk från ”kurdistan” ( det är en kille som kommer från ”irak/kurd som har en livs nära mig) så jag kallar honom kurdistan hahah. Så fort jag kom hem började jag med maten och nu är det enda stunden jag satte fötterna på bordet och bara aaaaaaaaaaaaaaah hahahah. Nu ska jag slappa resten av kvällen för jag är trött.

Imorgon har vi hår kurs från 9:00 – 11:00 sen vid 11:00 kommer modellen och jag ska fixa hennes hår till 13:00 och efter det blir det till syrran som ska klippa mig.

Ha en bra MÅNDAG !

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jag har haft fullt upp

  1. Lexi skriver:

    Tråkigt att du inte uppdaterar så mycket=(

Lämna ett svar