Fyllt på hårddisken med 200GB

Redan onsdag och man har knappt hunnit med veckan. Jag har haft lite problem med sömnen, jag sover vid 03.00 och vaknar 08.00 så inte så mycket sömn för min del men det funkar ändå tycker jag. Igår gick vi inte ut för det blåste så kallt så vi hade vår egen dag här hemma jag och Lea. Jag hann föra över precis allt jag vill på min hårddisk igår kväll. Så nu är jag 200GB fattigare hahah. Trots att jag nästan har framkallat alla kort på Lea så vågar man ju inte chansa. Jag framkallar det ena och det andra då och då så att jag har dem i foto album. Men jag vill ha dem på dator och jag vill ha dem skyddade någonstans, fast man ska inte lita för mycket på hårddiskar för de kan ju sluta fungera helt plötsligt. Igår tänkte jag spara lite ute på nätet på Picasa men där får man endast 1 GB, det är ju fan ingenting tycker jag. Mina usb minnen är 8 GB (har två st) samt så har jag några i mindre storlekar.

Kortet är två år gammalt men min favorit kort på de här små sötnosarna. Nu är de stora och går i skolan och pratar engelska, helt galet vad tiden går fort.

Nu ska jag dricka kaffe och plocka undan lite här hemma för jag har planer på att åka till Täby Centrum för att köpa Lea’s jacka samt kolla efter en jacka till mig. De har större utbud i Täby centrum än vad de har här hos oss så länge haha, den 21 oktober öppnar vår nya centrum och JAG LÄNGTAAAAAAAAAR. Vill ha H&M, HEMTEX, INDISKA, DIN SKO och CUBUS hahaha. Eller hur Coco? Vi har längtat men nu längtar jag själv juuu, I miss my shopping friend and I miss the kids. Lea saknar sin charmiga Oliver och sin kompis (barnvakt) Cici.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fyllt på hårddisken med 200GB

  1. Coco skriver:

    God morrn gumms, vet du att de faktiskt frågar och pratar om Lea rätt ofta. Saknar dig också gumms!Kram!!!!

  2. jano skriver:

    Ja, de hann ju knappt med varandra 🙂 Yalla kanske i sommar när(om) vi åker ner så är hon ett år och några månader 🙂 Då får de bada tillsammans 😀

Lämna ett svar