Gårdagens middag blev dagens lunchlåda

Glömde fota gårdagens middag när den var klar, men bara barnen åt av den och jag tog med mig lunchlåda. Gott som attans var det och hela köket doftade ljuvligt sa mina lunchkollegor. Ibland är ju lunchlådan en trevlig sådan. Jag är ju egentligen inte en lunchlåda människa men då det enbart finns 5 restauranger bredvid jobbet och två av dem är alltid så fullsatta och de är knappt trevliga att sitta på för så mycket folk det är och sen har vi ett sushi ställe ( man kan ju inte äta sushi varje dag) jag började med att äta 3 ggr i veckan och redan då började det kännas uttjatat. Testade subway några dagar och sen ett fik med enstaka sallader. Tröttnade snabbt på urvalet och den bästa var Scandic Victoria Tower men där kostar lunchen 135 kr och det håller ju absolut inte i längden. Vart lönen får på? Jo, mat haha.

Sen så har vi på kontoret satt upp lite mål med att försöka inte äta ute så gott vi kan. Den ena sparar för att köpa en ny bil och jag sparar till hus och den tredje har precis påbörjat en stor renovering av kök och vardagsrum och det lär kosta en del. Så varje gång vi inte äter ute för vi över den summan till ett E sparkonto som var o en har öppnat för att just se hur mycket det verkligen går åt av lönen. Sen så har jag dragit ner på mitt frukost köp och börjat ta med mig min over night oat som jag gör kvällen inna ( där av namnet) eller så gör jag min rågbröd macka med avokado, bregott, salt och chiliflakes. Vill börja lägga ett kokt ägg i mackan som jag bör koka dagen innan och lägga i kylen. Måste bli bättre på att planera maten.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera