Gårdagens shopping kommer från H&M, Lindex och Kappahl

Igår var jag iväg och träffade en vän i Täby centrum och shoppade det som fattades till tösen. Hittade ÄNTLIGEN en overall till tösen i baby rosa med en stjärna på bröstet. Jag ville inte ha Hello Kitty overallen som H&M har för jag har sett hur många barn som helst ha den. Lite små trött på att alla barn har lika haha. Så jag hittade den perfekta. Sen handlade jag två byxor en svartrandig och det står I Love Dad på sidan och en i helvitt där det står I Love Mum och jag matchade dem med samma logga. Så himla söta. Ska försöka få mig ork och knäppa kort på nästan allt jag köpte igår. Sen blev det en baby rosa cardigan, jeans hängsle klänning, rosa vit dräkt,två stycken pyjamas, Hello Kitty pläd rosa prickig, en jätte söt kjol och topp till. Älsklingen blev helt kär i allt jag köpte.

Nu finns det lite rosa i garderoben och nu börjar det verkligen kännas som att en tjej är i magen. Mer verklighet när det blir mer personligt. Jag känner ju när jag är och shoppar att jag shoppar till just LEA. Det är till henne och det gör det så personligt.

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Gårdagens shopping kommer från H&M, Lindex och Kappahl

  1. GucciMama skriver:

    Jag beställer från en tjej som heter Eva. http://www.evasparlorochpyssel.se.

    Tack för att du läser din blogg, har läst igenom din lite oxå, du har beställt likadan vagn som Valencia har:-) Jätte fin blogg!

Lämna ett svar