Gävle om några timmar

Har precis packat klart och donat här hemma innan vi drar upp till Gävle. Jag har bara disken kvar som ska in i diskmaskinen och sen är jag klaaaar. Vad mycket jobb det blir här hemma bara man ignonerar kaoset i någon dag uch. Ska iväg och hämta Lea vid 16.00 och sen så åker vi upp på direkten och det ska bli såå kul. Längtar längtar. Har packat ner allt allt 100 ggr typ bara för att vara säker att jag har matchat allt med allt och alla kläder till förlovningen ligger i. Nojjig blir man trots att jag är 100% säker att jag la i allt. Men kolla en gång för mycket för säkerhetsskull lixom.

Nu ska jag upp och lägga disken i diskmaskinen och sen packa klart min handväska. Det är en match i sig att försöka dra ner på allt bärande.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar