God morgon samt god eftermiddag UCME

Hejsan på er !
Känner att jag har varit borta ett tag nu fast det bara har varit några timmar. Ställde ni om klockan? Det hoppas jag att ni har gjort. Jag ville tacka Tina för att hon påminde mig om det. Jag jobbade idag från 10:00 – 12:00 och sen var det bara och promenera till kyrkan efter det. Efter kyrkan gick vi in till ICA och handlade lite saker som rostbiff och potatissallad som min älskling var sugen på som kvällsmys med film. Men till middag blir grilltime, jag ska nämligen grilla kyckling, champinjoner och lök samt göra sallad till och pommes och en massa  COCA COLA.

Jag vill önska er alla en jätte mysig höstsöndag trots att det regnar en del. Men GRÅTT är det, så varför inte lägga en film och njuta på.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar