God morgon Sverige

Jag är jätte seg om mornarna nuflrtiden.  Och värre blir det väl med mörkret. Hur ska jag hålla mig pigg denna årstid? Vad gör ni för att se pigga ut? Jag tar en massa promenader hit och dit och blir pigg för stunden men inget som varar. Men jag vill ju gärna se pigg ut också. Mörka ringar leave me ALONE. Jag sov inte alls bra inatt vet inte varför, det var lixom stopp i hjärnan. Hade jätte konstiga känslor angående sömnen var såå trött och hade jätte ont i huvudet men min hjärna kunde inte somna. Snurrade i sängen i timmar tills jag deckade till sist. O nu sitter jag här och gäspar och längtar efter en kopp kaffe med en macka som jag måste få i mig så att min dag ska ha en bra start annars förstör jag dagen.

Ska kanske senare ner till Lindex och köpa knästrumper som jag kan ha under stövlarna, hatar och ha låga strumper till stövlar som går upp till knäna. Sen vill jag kolla lite på jackor samt kläder helt och hållet. Tror det inte blir något handlande för att jag har inte bestämt mig vilken modell på jackan jag vill ha.

The Voice är på nu på kanal 5, och det är min favorit låt ”I Kissed a Girl” – Katy Perry. I really love it hehe.

//jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar