Hade lill systern på besök

Socker söta klänningen som Lea fick av sin lill moster. Passar perfekt till påsk i Libanon.

Igår fick jag ett samtal som gjorde mig så glad. Det var nämligen min lill systern (frisören) som ringde och sa att hon skulle natta hos mig. Oh, jag blev så glad vi satt och åt glass och kolla på snygga ( Who the FUCK is OLA???) killar på datorn och spelade Wii Mario Kart. Vi skrattade och snacka massa skit som vanligt. Hon är min lilla diamant min vackra syster. Hon hade köpt kläder till lill fisen som sov. För två veckor sen då min andra syster var här (sjuksköterskan) hade också köpt massvis med kläder. Lea blir totalt bortskämd av sina mostrar som hon älskar sååå mycket. Hon lyste upp hela hon då hon vaknade och såg lill moster, direkt kom henne leende och hela rummet lystes upp. Hon låg kanske 2 minuter vid sin moster innan det var dags att skapa jordbävning här hemma hahaha.

Dagens planer går ut på jobb vid 18.00 men innan dess ska jag tvätta här hemma och fixa kaoset som har legat och vilat i 2 dagar på grund av att jag har varit lite sjuk.

Nu blir det kebab tallrik med 1,5 liter Coca cola så klart.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar