Handling och lite lek på Donken

Gick iväg med Lea till Donken så hon fick leka en stund och äta. O hon åt nästan hela sin happymeal och lekte en timme och sen så vandrade vi vidare med lite hopp om att hon skulle somna i vagnen vilket hon så klart inte ville göra. Så jag svängde förbi Coop och handlade lite inför denna vecka. Jag har ändrat mig och tänker göra en hel kyckling i ugn till middag idag. jag vart sugen och testa (har aldrig gjort det förr) alltså köpt en hel kyckling och grillat den i ugnen. Men jag ska testa det idag och jag får se hur det kommer att bli.

Sen till något som hände precis som fick mig att tappa förståndet och det är att jag startade en tvättmaskin för en stund sen och satte mig ner för att kolla runt på internet och drack kaffe samtidigt. Min tvättmaskin piper då den är klar och den gjorde det för ca 10 minuter sen så jag går upp och ska hänga upp tvätten och starta en till och får se en mycket obehaglig syn om man nu kan beskriva det så. Nämligen har hela min svarta tvätt blivit luddig och vit. Jag tänkte vad fan har hänt? Har jag glömt en servett i fickan tro? Men jag kom ihåg att jag tömde alla fickor. Så jag plockar ut allt och slänger på badrumsgolvet och medan jag gör det får jag syn på en blöja. En blöja som Lea har stoppat in i tvättmaskinen då jag hade sagt åt henne och slänga den i soporna. Oh, vad arg jag blev och ville bara banka sönder tvättmaskinen eller slå sönder något. Men jag tog ett djupt andetag och startade om tvättmaskinen och nu hoppas jag på bättre resultat. Min kära vän Dunya skrev de här lätta men sanna orden till mig då jag skrev till henne vad som hänt.
Hon skrev: Inte lätt att vara mamma. (Eeeh, klart det inte är när man har världens buse som är sååååå påhittig och man kan knappt lämna henne själv i 1 sekund.)

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar