Har haft fullt upp hela dagen

Så här låg Lea tillsammans med hennes pojkdocka (Deniz) igår kväll då jag gick in för att sova. Sötnosen.

Måndags sysslorna började tidigt då Lea vaknade vid 07.00. Tvätt och donande hemma hemma men mest dels tvätt. M har jobbet hemmifrån idag och han kommer jobba hemifrån imorgon så man har varit lite distans när det gäller internet och datorn och allt som har med utrevärlden. Har missat typ 9 missade samtal och 4 sms hahaha. Ej tillgänglig helt enkelt. Men så blir det alltid då han är hemma och jobbar för jag måste hålla koll på Lea för han sitter på konferanser via mobilen och massa samtal hit och dit och det är för kallt för att jag ska orka ta mig ut.

Men ska strax ner till Willys för jag ska köpa mjölk. Har druckit 5 koppar kaffe utan mjölk men vad gör man inte för att överleva lixom.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar