Har varit hos läkaren

Idag vaknade vi som vanligt vid 06.00 och började dona här hemma. Idag var jag äntligen till läkaren så att hon kollar upp min fot, och hon misstänkte att jag har fått en spricka (genom att jag har stukat den). Imorgon ska jag på röntgen för att kolla upp den, idag kan jag inte göra det för att jag har tandläkartid vid 19.30 och jag har super ont i min fot så jag kan inte gå så mycket på den så idag tar jag tandläkartiden och imorgon åker jag och röntgar den.

Nu blir det lite fika med Lea haha, hon ska få välling och jag ska dricka kaffe och äta en bulle. (Var på födelsedagskalas igår och fick med mig lite bullar av Coco). Tack gumman, allt du hade gjort igår var super gott.

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Har varit hos läkaren

  1. GucciMama skriver:

    Hehe söt men en riktig tjurpelle:-) Varje vaken minut gnäller hon och vill bli buren hela tiden:-) Min lilla blodigel. Hon vill bara äta och sova inte vara vaken haha

Lämna ett svar