Härliga måndag

Ny vecka och jag har full energi ska ni veta. Jag har varit riktigt trött i flera veckor och jag har varit på smått grinig humör lite då och då. Jag måste försöka komma ur detta för det tär på mig och mitt familjeliv. Jag har knappt ork med Leas grinigheter eller mig själv för den delen och M ger mig mycket space så jag inte ska känna mig kvävd eller koka över. Han har varit förstående och tagit över Lea och lekt med henne så jag har fått varva ner lite då och då. O igår tyckte han att vi skulle åka iväg och shoppa i Kista och äta gott. Så mycket av det lilla extra har fått mig på bra humör men sen så går det ner igen.  Jag måste kolla upp det med läkaren men idag har jag för första gången kännt mig mycket bättre. Jag läste på nätet om något som heter rosenrot och jag tänkte testa det ett tag innan jag går till läkaren så idag var jag förbi hälsobutiken och köpte rosenrot. Det stod att den skulle ge effekt efter 30-40 minuter och ni kommer knappt att tro att det tog ca 50 minuter innan jag fick värsta energikicken och gick upp och stoooooor skrubba badrummet och köket. Med hög musik och kaffe så gjorde jag det på mindre än 30 minuter. O det är så fräscht så man vill typ sova i badkaret haha.

Nu till dagens planer, jag ska iväg och posta samt kolla efter en jacka och tjocktröjor i bomull. Igår köpte jag mig en vinterjacka från Everest men jag ska kolla runt lite innan jag bestämmer mig helt. Jag såg en från Didriksons jacka som jag vill titta närmare på innan jag bestämmer mig till 100% .

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar