Härliga onsdag

Vi har varit vakna sen 06:45 och jag har hunnit med det mesta. Jag har skrubbat köket, tvättat, hängt upp tvätt, dammat, fixat lite i Leas garderob och ska nu dammsuga och moppa innan vi drar iväg till dagens alla måsten. Ska iväg med Lea till BVC för att väga och mäta henne och sen lämna av henne hos dagmamman. Sen måste jag hem och fortsätta med att stor städa huset för att på lördag kommer M:s föräldrar från Libanon och jag har ingen annan ledig dag i veckan jag kan STOR städa på. På fredag tänkte jag dammsuga, moppa och damma men då är det värsta redan rent och städat. Det värsta är ju garderoben och alla kläder som ligger i högar för att jag sorterar mina kläder konstant. Men nytt ska in och gammalt ska ut, jag orkar inte länge flumma i garderoben.

Lea har hjälpt till här hemma med att hänga upp tvätt, hon tar ett plagg och sniffar och säger gott gott och ger mig den. Hon har i allafall gett mig full pott på att tvätten luktar gott. Sen så har hon städat efter sig och plockat undan sina leksaker. Detta gillas skarpt ska ni veta. Det är ALDRIG kul att plocka undan 250 st Lego Duplo. NEVER NEVER.

Bjuder på en bild från Tallinn

Nu kaffe innan dammsugaren åker fram. SOLEN GER MIG ENERGIIIIIIIIIIIIIII.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar