Hej hopp!

En ny dag idag, och den började hektisk. Vaknade vid 10:15 och hann inte äta frukost och så ringde coco och ville ner och hämta bilen efter gårdagens lagning. Så vi tog en promenad ner och hämtade upp den och åkte direkt till MC (McDonald) där barnen fick springa av sig och leka för fullt i lekstugan. Sedan så åkte vi hem till coco igen och nu är vi här. Barnen sover som änglar och var och en av oss pillar på sin laptop. Idag händer det inte så mycket ska snart vandra hem och laga mat, det blir kebab med pommes.
Och senare ikväll så ska vi till coco igen för att säga hej då, för att de åker till LIBANON på måndag. Oh de åker en till två månader det är för mycket föööööööör mycket, jag har bara varit borta från coco i ca 2 veckor och det är allt men nu så ska hon åka iväg i 2 månader (
Jag önskar dem all lycka såå klart. Cecilia min lilla ängel (coco’s bebis) föddes den 13/8 2007 och för några dagar sen blev hon 1 år och ska ska döpas i Libanon och hon kommer att se ut som en liten “ängel” må gud bevara henne. Henne har jag varit med hela hennes uppväxt och hon har växt såå fort och blivit så charmig och “tjejig”. Man kan faktiskt inte motstå hennes charm.

//jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar