Helg hela veckan men idag är det fredag

Jag har noll koll vad det är för dag så idag blev jag lite chockad då maken sa att det var fredag hehe. Noll koll när båda två (Lea och Maken) är hemma. Du rullar dagarna utan att man känner av dem.

Igår var jag uppe rätt sent somnade strax efter 04.00 och jag fick sovmorgon till 10.30 så det var ju välbehövligt. Maken gick upp med Lea och gjorde frukost och tog hand om henne så jag kunde få sova. Det var ju helt perfekt, idag har vi inga planer förutom att åka pulka med tösen. Vi får se hur det går hehe, måste köpa skidbyxor till mig för att jag ska kunna klara av massa snölek med tjejen.

Jag lagade lunch redan vid 11.30 så Lea fick i sig lunch men maken och jag får värma maten lite senare då vi ska äta lunch. Så det är gjort och klart och det är ju skönt. Tänkte kika lite på rean på overaller till nästa vinter. Didriksons är ju en stor favorit så de måste jag kolla upp. Man kan ju få dem till 50 % och det är ju hur bra som helst för de kostar ju ca 1000 kronor annars. Lea hade storlek 80 i år och den hade hon kvar sen förra året men om jag ska köpa en till nästa år tror jag det blir 100/110  (för didriksons är stora i storleken). Men som sagt jag får kolla lite närmare på dem.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar