Hembakad pizza

Jag har precis kommit hem från stor handlingen och det blev en massa trots att jag hade skrivit ner en köplista så jag inte skulle plocka på mig onödiga saker. Men det gjorde jag sååå klart haha. Ska göra det sista här hemma och sen hoppa in i duschen och fixa mig och klä på Lea en fin klänning som hon ska ha idag. Kort kommer upp imorgon på dagens fasoner hahah. Men specialiteten för ikväll blir min hembakade pizza som slår mammas hembakade pizza faktiskt hahaha. O den har hon sagt själv också trots att hon lärde mig hur man gör degen och hur man gör allt annat till. Jag brukar endast göra den vegetariskt för det är min favorit och M’s favorit. Tina, jag tänker på dig då jag alltid gör den att min älskade ”bästis” fick hemliga receptet haha. Får man säga bästis när man är 26? hahahah

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Hembakad pizza

 1. Lexi skriver:

  Hahahah nopeee väldigt sällan på bio, då brukar jag skriva det, hahaa. Sharbel bryr sig inte, ana bkhaf nazzil. Men han gör.

 2. Elise skriver:

  Men det är ju sant, du är helwe:)
  Vad duktig du är, jag trodde att man slapp städa och sånt på sin födelsedag:p
  Va mysigt, hoppas ni har en bra kväll, visa Leas klänning sen.

 3. Elise skriver:

  Haha okej:) låter bra det. Vi har bestämt att vi ska tvätta och städa på lördagar eftersom båda brukar vara lediga då, men vi gör aldrig det, för jag vill hellre hitta på något när båda är lediga, så jag gör alltid det på kvällarna. Som igår typ vid halv 12 på kvällen gick jag runt och plockade här hemma, så han undrade om jag hade myror i rumpan:) Innan dess hade jag tvättat. Jag gillar när det är rent och det får gärna lukta ajax. Dom som kommer hem till mig säger dock att det alltid luktar sköljmedel haha

 4. Mtina skriver:

  Hahha! Sötnos! Jag bakade faktiskt pizza igår MEN fyskäms jag gjorde inte degen, men det var sista gången. Dina pizzor är MUMS! Vattnas i munnen :))

 5. Elise skriver:

  Jaa ajax:D men nu luktar det klorin, fattar inte. har inte använt klorin idag. skumt:D

Lämna ett svar