Hemma igen

Har varit borta i exakt en vecka nu. Jag har varit uppe hos mina föräldrar och bara tagit det lugnt. Det behövde jag verkligen. Jag hann med 2 shopping dagar med Tina och sen så några timmar med ena syrran min. Sen så hann vi med en bio kväll jag och syrrorna. Mina systrar jobbade för fullt hela tiden så mest dels så umgicks jag med mamma och pappa och det var så himla skönt. Jag kände som om jag bodde hemma igen, men den här gången var mamma på mig hela tiden och ville prata med bebisen och smeka magen. O min pappa som vanligt hade köpt precis allt jag älskar och äta och allt smått och gott. Det har varit riktigt mysigt men jag saknade älsklingen som fan men ikväll kommer han hem till oss.

Som ni har märkt så har jag inte bloggat alls för att jag bar inte med mig min laptop och mina systrars dator är världens vrak. Bara för att göra något på internet så tog det mig år och dar så jag satt typ inte alls vid datorn.

Nu ska jag lägga mig och vila kroppen.

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar