Hemma igen efter härliga dagar i Gävle.

Igår var vi och bada hela dagen i Fjärran Höjder badet i Gävle, vi var heeeelt slut då vi kom ut. Åkte hem till mamma och pappa och åt och sen så tog jag en timmes siesta och sen var det bara att gå upp och packa och dra hemåt. Vi var framme här hemma vid 22.00 så vi var slut som attans men det gick bra la oss på soffan och kollade på lite OS. Tills klockan slog 00.30 då gick vi in och la oss.

Idag är det fredag och det känns som om att hela sommaren är slut för det har regnat hela natten och regnar fortfarande. Men hoppas hoppas på bättre väder imon för jag vill ta Lea till Skansen. M går tillbaka till jobbet på måndag så alla rutiner går tillbaka men om jag ska vara helt ärlig så har de precis börjat idag. För vi har inte varit ensamma hemma på ca 1 månad och så fort vi vaknade började jag tvätta och göra iordning frukosten.

Lea dammar lite här och där just nu så hon hjälper till här hemma, jag ska hänga upp tvätt och klunka i mig lite kaffe.

TGIF people!

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar