Hemma igen i Stockholm

Dags att blogga igen!! (Kortet taget av M och med system kameran) Han blev lite less på att knäppa kort på julgranen hahah.

Hej svejs, har lagt bloggen åt sidan under en vecka nu och det kändes tråkigt men jag ville spendera varje lediga minut med min familj. Vi hade såå skoj och mycket skratt blev det som vanligt. Den 24 december kom mina fastrar hem till oss med deras familjer och firade jul med oss och vi dansade för fullt i KÖKET, ja köket hahaha. Det blev en massa dabke i köket och massa belly dance också. Vi somnade typ vid 02.30 och vi var helt slut och den 25 december drog vi ut till fastrarnas krog/resturang och åt super gott och drack gott till medan vi lyssnade på ett live band. O vi skrattade för fullt hela natten och vi var hemma vid 03.30. M stod i baren för att de behövde hjälp så det var kul och se honom jobba som bartender. Han har ju jobbat som det i sina unga dar hahah, men det var skit kul och se.

Den 27 december var vi iväg till fastrarna för att hälsa på satt där i några timmar och hade skoj. Jag saknar ibland våra fredags träffar.

Men nu sover M och Lea och jag sitter och dricker kaffe ensam. Jobbigt läge när man har suttit hemma hos mina föräldrar och druckit kaffe 5 dagar med mamma.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hemma igen i Stockholm

  1. Elise skriver:

    God Juul:) vad kul att ni haft en bra jul, låter som att ni hade skitkul.
    Haha sååå flitig är jag inte, behöver nog 10 års träning för att ta bort mitt fett, jag har ju itne ändrat min kost nånting, dricker fortfarande cola och äter fortfarande bröd ris pasta och potatis:) jag vet, jag är tjockis:D

  2. Lexi skriver:

    Sååå mysigt ni verkar ha haft det!! Förstår vrf du behöver sova mkt nu, haha.

Lämna ett svar