Hemma med min sjukling idag

Idag är jag hemma med min tjej, sjuk som hon är ville jag inte att maken skulle vara med henne, hjärtat klarar inte av det. Hon försöker få i sin sin oboy som innehåller alvedon för att vi ska försöka få ner febern. Under natten hade hon 40.3 grader och nu har den gått ner till 39.5 grader och jag försöker få henne att äta vad som helst och dricka vad som helst. Hon har fått i sig en festis och det är bra och nu hoppas jag bara på att hon får i sig alvedon så att hon blir lite bättre och får lite energi. Hon är helt slut. Älskade älskade tjej.

Jag kommer att vara tillgänglig på telefon om något skulle behövas på jobbet men annars är jag enbart Leas idag.

Imorgon skulle hon på kalas men igår kväll fick vi ett sms av barnets mamma som sa att tjejen också är sjuk och kalaset skjuts upp till 31 januari. Vilket var ju supert nu när Lea gått och blivit så sjuk för hon längtade tills på lördag. Tur i oturen för varje barn och förälder men ibland lyckan som barnen känner då de vill något kan man inte rå över att man känner sig glad en smula att det blev som det blev. Men hoppas båda kryar på sig så klart!!

image

 

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar