HM kläderna har kommit

Kommer ni ihåg att jag skrev för några veckor sen att jag klickade hem massvis med babykläder? Jaa, de har kommit och jag tog risken att gå i detta halka o hämta upp paketet. Tur var så vägde den ingenting och jag gick sakta som en snigel för jag vill inte halka och slå mig. Men va fan, man vill ju ut i solen och ta en promme men egentligen är det för riskabelt. Jag går och spänner mig som fan och det gör ju bara saken värre för min kropp och rygg.

Imorgon kommer jag att ha fullt upp för jag ska stå o laga lasagne tidigt på morgonen och små städa lite för sen vid 15:45 har jag tid hos barnmorskan för undersökning och lyssna på bebisen hjärtljud och vägning av mig och mätning av magen. Sen efter det ska jag direkt åka ner till the city och hämta upp syrran och leta efter ett ställe som hon ska vara på nästa dag (fredag alltså). Men på fredag ska hon vara där innan klockan 8.00 så vi måste kolla vart det ligger exakt en dag innan så det inte blir fel. Sen så åker vi hem och äter lasagne och visar henne alla bebis saker jag har köpt och sen blir det att softa framför tv:n.

Nu blir det vila lite ryggen innan det är dags för mat.

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar