Hon älskar klänningar

image

Lea älskar att ha klännning och hon springer hela tiden till spegeln och säger jätte fint mamma. Min galna tjej. Hon vill inte ha strumpbyxor till bara strumpor säger hon. Vi håller på att avvänja henne blöjan, och med kisset funkar det super bra men med nr 2 är det mycket svårare. Hon vägrar göra nr 2 på pottan, men kiss skriker hon att den är på G och vi springer till pottan. Vi får se när hon lär sig att göra nr 2 i pottan och sen är det slut med blöja och allt som har med det och göra. Jag har satt ett mål och det är att hon ska. Bli blöjfri innan 3.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hon älskar klänningar

  1. Elise skriver:

    Du. Såååå kul är det inte utan blöja. Celino va här och hon bajsade och kissade typ 20 ggr på några timmar. ”Ja vijj bajsa” var 20e min. Fast jag vet att hon inte gillade pottan, testa toastolen direkt. Säg att det är så stora barn gör. Celine gillade toan mer än pottan och det funkade bra

  2. jano skriver:

    Oh jag vet, för några veckor sedan kissade Lea över allt haha. På köksstolen mattan flera gånger bakom soffan och i hallen ja you name it. Men jag ska försöka med toasittsen hon kanske väljer att bajsa där och då är vi på G hehe.

Lämna ett svar