Housewife moment

Denna helg har jag verkligen slitit ihjäl mig själv och stora frågan är vart jag fick denna energi ifrån kan man ju undra. Min energi källa är ju kaffe, men det dricker jag ju varje dag men under helgen har jag haft lite extra energi. Jag har stor städat två skåp som jag har skjutit upp på att städa i ca 1 ½ år om inte mer. Men äntligen tog jag tag i det och sen så började jag röja överallt och hela huset blev kaos. Maken fick ta över Lea och hjälpa till lite smått, lite små jobb som var tvungna att göras men som han kunde göra med Lea runt om. Sen all sortering av kläder och saker som ska slängas eller skickas vidare till erikshjälpen. Mycket av sånt som har legat och väntat på att skickas iväg i påsar och som har legat här och där.

Igår fick jag för mig att skrubba varje hörn i hela huset. Lea fick stå för dammsugning och maken för dammandet och jag för all skrubb och storstädning av kök och baddrum. Idag är jag vaken smått slut i kroppen och önskar jag kunde sova bort hela måndagen. Men det är kanske för att kaffet inte åkt ner i magen än, men ska ta och klunka i mig det nu innan jag viker tvätten och kickar igång måndagen.

housewife

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar