Hunnit handla, laga mat och plocka undan

Hann springa och handla lite innan jag gick hem för att laga middag och ställa in disk i diskmaskinen och köra igång den. När jag drog från jobbet kom jag ihåg att jag glömt ta med mig matlådorna hem. Fredagens diskades och las in i kontoret för att jag ville inte ha med mig den upp till gävle och dagens frukost (overnight oats) burken samt lunchlådan glömde jag. Så idag packas dagens middag som blir också morgondagens lunch i en tredje matlåda. Snart hamnar alla på jobbet!

Inspon till dagens middag var lillasysterns middag som bestod av pasta och mass gott. Jag ställde mig och skulle göra samma maträtt men hamnade smått överallt än i samma bana. Gott som attans vart det i alla fall.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera