Hur fan tänkte Astrid Lindgren när hon skrev Emil i Lönneberga?

Hur fan tänkte Astrid Lindgren när hon skrev Emil i Lönneberga? Att lära barn svälja mynt, eller slänga bakskålen hur som helst eller att stoppa ner huvudet i en skål. Jag kan rabbla upp massvis med idioti. Fy! Sämsta EVER!
Istället för att lära barn bra saker så lär Emil barn att göra enbart dumheter av hans dumhet. Idag satt jag och tittade med Lea på bolibompa och Emil kommer upp strax därefter och det började med att han satte i huvudet i soppskålen och satt fast där och sen så sväljer han ett mynt??? Barn kan dö pågrund av detta och det är ingen som bryr sig, barn lär sig av allt de ser och inte av allt de hör. Jag kan ju inte sitta och säga till Lea att hon inte får gå och svälja ett mynt när Emil gör det. Att inte slänga bakskålen som innehåller ägg och mjölk och allt annat. Jag är så arg på detta så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Hade människan barn? Bryr hon sig överhuvudtaget om barn? FYYYYYYY, sämsta ever!

emil

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar