Hur går det med LCHF?

Jag har fått frågor skickade till mailet angående mina resultat med LCHF. Hur det går och om jag har märkt en skillnad. Jag kommer att skriva lite kortfattat om hur det har gått och hur jag har uppfattat det hela så länge.

Det har varit lite turbulens med det pågrund av att vi varit riktigt sjuka här hemma och man har ätit det man behövt för i princip överleva. Jag har inte ätit pasta på en månad och ris har jag ätit två gånger på en månad då båda gångerna bestod av sushi. Det är en svaghet men jag ska försöka ge mig på en poké bowl.
Bröd har jag ätit med i form av surdeg och med mycket protein som håller mättnaden längre.

Vikten började på 76 kg och just nu ligger jag på 73.3 kg så lite har ju hänt men jag ser inte lchf som en snabblösning eller en viktnedgång väg utan mera som en livsstil. Jag mådde väldigt bra av att dra ner på kolhydraterna vilket jag inte trodde. Jag trodde nästan att livet skulle ta stryk av det valet och att jag skulle gå runt hungrig och sugen på alla kolhydrater. Men så har det verkligen inte varit förutom att jag har varit dödssugen på att sätta mig ner och smaska ur godisskålen (SVAGPUNKT). Jag måste nog erkänna att jag tagit mig några bitar då och då.

Hur går det för er? Kör ni fortfarande?

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar