Huvudet är inte med idag

Hade en super jobbig natt/morgon med Lea. Vi somnade strax efter 02.00 och Lea bestämde sig för att vakna första gången kl 03.00 och hon ville ha välling och sen somnade hon om och vaknade igen kl 05.00 och hon har varit uppe sen dess. Helt sluuuut är jag i huvudet så vid 10.00 då maken vaknade (för det var min dag idag att ta över Lea) så gick jag in och la mig igen bara för att få bort eländiga huvudvärken.

När jag vaknade stod maken och förberedde frukost och hade bryggt kaffe till mig LYX. Det blev pannkakor med nutella, banan och hasselnötter och kaffe till. Mums.

Idag ska vi iväg och storhandla inför nyår och veckan. Vi har ingen bröd, ägg, mjölk, grädde. De är saker jag inte kan leva utan nuförtiden. Till nyår ska vi göra lita havsmat för under julmiddagen var det enbart köttttttt. Vilket passar mig perfekt men nu är jag sugen på kallröktlax, kräftor, musslor och massa gott. Maken vill ha världens ostbricka så det blir det med hehe.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar