Idag bär det av till Arlanda

Vi är vakna sen en timme tillbaka och jag och Lea har redan ätit frukost och jag har slängt in gårdagens kläder i tvätten och ska hänga dem ute på uteplatsen så de torkar på direkten. Sen har jag massvis med disk som ska i diskmaskinen men först ska jag tömma diskmaskinen (orka). Nackspärret är fortfarande på den vägrar ge sig, f*n vad ont det gör när jag rör mig. Men jag vägrar vila upp den, jag kan inte vila upp den.

Igår hade jag en rätt så härlig dag, lunchade med en kill kompis Paul och sen så satt vi ute i solen och åt glass och drack kaffe det var härliiiiigt. Jag har fått lite färg, jiho. Sen så väntade jag på M så vi hämtade Lea samtidigt och gick ner och shoppade lite kläder jag fick med mig ett par Dr Denim jeans och M fick med sig D.Brand pikeér. Sen åkte vi vidare till Willys, uuuuuch man ska aldrig handla under löning och en fredag ALDRIIIG speciellt på eftermiddagen. Vi stor handlade och kom ut ur willys vid 18:45 herre guuuud.

Orkade inte laga mat så det fick bli ostbricka med massvis med grönsaker och vattenmelon och vitt vin till det. Smaskens.

Vid 12:00 idag åker vi och hämtar Ms kusin som stannar hos oss i 3 veckor. Hon är rätt så tyst av sig men det ska jag ändra på hahah, hon är ett år äldre än mig så fy fan, för ung för att vara för tyst eller hur?

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar