Idag blir det bio

Dagen borjade jatte tidigt hos mig, 7:20 uch vad tidigt. Men man vaknar pigg och svettig. Idag bestar dagen av lakartid vid 17:00 och sen sa blir det bio senare. Anglar och demoner eller en annan film. Vi har inte bestamt oss, men bio blir det i allafall. Vi ska pa bio med var gemensamma van Marc Antony. En riktigt harlig typ, det blir smaska ute och sen bio. Igar traffade jag tva av mina kusiner och min morbros fru. Vi spenderade tva timmar hemma hos dem och det var trevligt. Min alskade kusin Rosy ar galet underbar. Vi skamtade och lirade runt med gamla minnen.

Inget planerat an med coco. Men jag orkar verkligen inte forsoka fa tag pa henne. Det ar helt omojligt att chatta med henne pa gmail. Aja, det intraffar nar det gor det. For jag tycker inte om o anvanda telefonen har hemma. Pa torsdag ska jag aka och ata ute med en kusin. Det blir skoj.

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar