Idag får vi fin besök av tre vackra tjejer

Idag får vi besök av mina två kusiner Alexandra och Jeanette samt min älskade sjuksköterska till syster. Det ska bli så mysigt och trevligt, jag ska möta dem inne i Stockholm City vid 13.00 och sen ska vi luncha och shoppa lite smått och bara mysa av trevligt sällskap. Sen så beger vi oss hem vid 18.00-19.00 för att äta tacos jag vet att mina kusiner och syster älskar det så de ska dem få smaska i sig. Kort på tacosbordet kommer upp imorgon (måste påminna mig själv att knäppa kort på det). Sen blir det att slappa framför soffan eller kanske sätta oss ute vid gården och smaska i oss chokladtårtan jag gjort. De kommer att sova över hos oss tills imorgon och sen så åker de hem på kvällen så det kommer att bli riktigt mysigt, synd bara att lill systern jobbar för fullt och inte kan spendera dagen med oss.

Nu blir det lite kaffe innan jag ska hoppa in i duschen och fixa mig. Lea sover en stund så hon är utvilad tills dagens planer börjar. Hon älskar tjejerna som fan och kusinerna är så himla bra med henne de är totala barnvaktsänglarna. Men inte nog med det så är min syster snart sjuksköterska och hon älskar barn och jobbar extra på dagis så hon är rena rama drömmen med Lea. Hon sjunger alla låtar de sjunger på dagis och leker med henne olika lekar Lea har aldrig tråkigt med sina mostrar. Hon älskar dem såå mycket.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Kommentera