Idag fyller Lea 6 månader

Oh, min älskade prinsessa fyller 6 månader idag. Gud vad fort det har gått, man hänger nästan inte med. I hennes 6 månaders liv har hon hunnit med en del, hon har fått åka kryssning och flugit ner till Libanon och åkt upp till Gävle två gånger. Vår älskade lilla tös, ingen kärlek i hela världen kan fylla våra hjärtan som du gör. Du är glädjen i vårt liv och vi kommer faktiskt inte ihåg hur vi levde innan dig. Älskar dig mer än allt. Jag vet inte exakt vad jag ska göra, men något gott ska vi köpa för att fira vår lilla tös. Idag ska jag köpa en leksak till henne, fira ska hon få göra.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Idag fyller Lea 6 månader

  1. Lexi skriver:

    Mabrouuuk Lea =)

    Det e väldigt smart av er att göra så, man behöver ju faktiskt inte sitta hemma med barnet i 1½-2 år och förlora dem dagarna direkt, bra att spara och utnyttja dem sen=)

    Hoppas ni har en bra fredag=)

Lämna ett svar