Idag mår jag lite bättre

Vaknade vid 06.50 då Lea ville upp och äta och leka lite och nu försöker hon sova en stund. Jag ska få i mig en macka och en till två koppar kaffe för att kunna få en bra start på dagen sen så ska jag lägga in lite tvätt i tvättmaskinen och disk i diskmaskinen.

Godmorgon torsdag! Vakna med the voice är i bakgrunden alltid lika trevlig och lyssna på dem via kanal 5. (Tina, jag tänker på dig när jag ser Jackob hahaha)

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Idag mår jag lite bättre

  1. Mtina skriver:

    Haha =) men ellehur, du vet hur ja irriterar mig på hans dåliga imitationer o skämt. Men skönt att Josefin va tillbaka iaf, bättre än tönt Kjell(eller vad han heter). Han tycker ja bara synd om hela tiden. 😉 hehe vilka obetydliga iaktagna bekymmer man har. Puss

Lämna ett svar