Idag var det en super härlig dag

diska

Dagen började med jobb vid 9:00 och jag jobbade till 12:00. Efter det satt jag och sola en stund på jobbet innan jag orkade ta mig hem. Men när jag kom hem så ringde jag några samtal och en av de samtalen var med min mamma. Vi pratade i en timme och det var skönt att ha henne tillbaka. Men jag blev lite sur för några orsaker som inte kan avslöja här. Men men, efter det träffade jag coco och som vanligt så lättar hon på min vardag. Jag älskar dig coco, tack för att du finns här för mig. Älskade Coco bjöd på fick (Kaffe och mörkchoklad). Lite nyttigare än våra tidigare fika men LIKA god. Jag stannade där rätt länge, typ till 17:05 då det var dags att bege sig hem för att diska och göra mat.

Nu sitter jag och fyller min Ipod med massa låtar och batterie. Imorgon blir det Täby centrum för oss och det vi är ute efter är H&M. WE LOVE H&M. Hur tråkig skulle mode världen vara utan H&M? MYCKET MYCKET säger jag.

Vid 19:30 -20:00 ska vi bege oss till Coco och hennes gäng + viviii. Vi ska mysa och ha kul, OBS jag kommer ej att dricka. Jag har ju slutat med mitt supande hahaha, min älskade man kallar mig alkolist bara för att jag dricker allt han gör. Han har ju trots allt varit en bartender.

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar