Igår fick jag en tidig julklapp

Igår fick jag min första julklapp och den fick jag av Jessica. Hon känner mig tydligen mer än vad jag trodde hahah. Jag fick en hårbottenstimulator med 12 armar. Ni som känner mig vet att jag ÄLSKAR att bli kliad i håret och kan kan somna efter några sekunder av att någon kliar mig i håret eller pillar med mitt hår. Det är lite väl nära orgasm haha, nej men skämt o sido så blir jag så lugn av det. Därför bad jag min man leka med mitt hår när jag skulle föda. Det hade vi pratat om tidigare att han skulle stå vid min sida vid mitt huvud och inte säga ett enda ord och bara leka med mitt hår och pussa mig på huvudet. O gissa vad, han gjorde som vi hade pratat om och det gjorde mig så lugn och ”snäll” haha. Men nu tillbaka till julklappen jag fick, jag har hållit på i ca en timme och jag är inte trött jag vill bara ha mer. Snacka om den perfekta stimulator haha.

Men en annan person som är lika glad som mig är älsklingen, nu slipper han leka med mitt hår då jag ska ta en siesta hahah.

Tack Jessica för den perfekta julklappen. O diamanterna jag fick i håret igår, som jag inte tror varar lika länge som de gjorde på din dotter hahaha. Jag är där och pillar hela tiden.

Nu blir det en kopp oboy med några bitar mörk choklad med hallon medan jag tittar på Leilas Jul. Fan vad jag vill att hon kommer hem och står i mitt kök i en dag.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Igår fick jag en tidig julklapp

  1. mtina skriver:

    Olala den där kommer g¨å varm kära du! 🙂

  2. Lexi skriver:

    Haha jag ryser som fan av den heheh =p

Lämna ett svar