Igår var det dags för African Dance

Igår var vi iväg och tränade African Dance igen och gud så kul det var. Vi kommer att göra det varje måndag och träna i gymmet 2-3 ggr i veckan. Men att dansa sig igenom en träning är ju mycket mycket roligare än att stå vid maskinerna så klart.  Jag ska köra strip på fredag hehe, det kommer att bli skit kul. Gårdagens träning gick mycket till armar, ben,lår, mage och ass. Riktig bra träning helt enkelt.
Nu sitter jag och dricker kaffe och skickar iväg några mail. Vi har varit vakna i drygt en timme så vi har hunnit med mycket. Lea har redan hunnit tömt magen två ggr hur fan lyckas man? haha.

Dagens planer är att åka iväg och köpa några träningsplagg så man har ombyten om man vill köra något extra pass senare under dagen efter dagens jäckt. Man kan ju köra lite styrke på morgonen och sen köra någon dans lektion för skojs skull på kvällen om de har något man gillar och är sugen på. Så tror jag att jag kommer att göra på måndagar, träna på morgonen efter det att jag lämnat av Lea hos dagmamman och sen vid 19.00 köra African Dance. Det är ju bara kul och känns inte som träning medans man håller på för man  är i roligt sällskap och glömmer bort att det är träning.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar