Igår var det rena rama kaoset

Igår hade jag fullt upp hela dagen, först så var det skolan från 9.00 -13.00 sen så sprang jag och hämta mamma och gick tillbaka till skolan för att sminka lite på mamma. Sen var det bara och åka hem och träffa tösen som jag hade saknat som fan. Gosade snabbt med henne bytte blöja på henne och vandrade ner med mamma till Willy’s för att handla. Efter att vi hade handlat så kom vi hem och lagade mat och åt (vi var vrål hungriga) sen så diskade mamma och jag nattade Lea och gick in och duschade. Sen så la jag mig på soffan och hade världens fot värk. GUUUUUD, min fot är jätte dålig den värker hela tiden. Vad fan är problemet? Kunde knappt gå på den igår vid 20.00, den var svullen och blå och gjorde fruktansvärt ont.

Nu ska vi dricka kaffe och mysa en stund innan Lea vaknar igen. Sen blir det stor städning som gäller för mamma och jag ska renskriva materialet på alla smink kurser. Jag måste få det gjort.

Ha en bra tisdag.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Igår var det rena rama kaoset

  1. sv: åh, den är ju så söt! 🙂

Lämna ett svar