IKEA besök igen

Vi fick hem sofforna redan vid 10.00 imorse och det enda vi gjort är att donat här hemma med att sätta upp sofforna och klä dem med tygen och tömma vår vitrinskåp för att flytta på den och sen så har maken satt upp kökslampan som vi köpte igår. Men vi var tvunga och åka tillbaka idag till IKEA för att köpa till lite saker som vi bestämde oss för. Vi har köpt en till lampa som den vi har i vardagsrummet bilder kommer upp senare så får ni se hur det hela ser ut. Men julgranen åker bort på söndag och jag längtar tills jag får plocka bort allt jul, nu räcker det. Jag vill kunna ha mitt lila tema igen och denna gång med lite grått och turkos. LOVING IT.

Vi kom precis hem från IKEA och maken började direkt med att sätta upp andra lampan, jag gör nudlar och varma mackor som vi ska få i oss vi är sååååååå hungriga så vi svimmar av.

PS: När ska man åka till IKEA då det enbart finns 10 pers där? Igår var det kaos och vi var framme vid 11.00 och idag var vi där 15:30 och det var fullllllt med folk. Man kunde knappt gå runt. Vi ville kolla på soffbord men det stod ca 20 personer och kollade vid soffbordsavdeleningen. Så jag flippade ut och skrek att jag inte vill ha ett jävla soffbord eller sidobord längre. 

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar