Imorgon bär det av till Jönköping

Imorgon ska vi åka ner till Jönköping för bröllop och gud så jag längtat. Min vännina kommer att vara så fin i vitt och min älskade Coco kommer att stå tärna. Vi kommer att festa som aldrig förr det kan jag lova. Gud så kul det kommer att bli.

Jag har tvättat, tvättat och stor städat huset i mina pumps så att jag kan gå i dem imorgon hahah. Jag är inte van att gå i klackar överhuvudtaget jag är en sån som föredrar det bekväma haha. Men imon till klänningen måste måste det vara pumps. Jag kommer att edbouk sönder mig i pumps. Sist vi har uppe i gävle så var det studentfirande med artist och allt och jag dabaket många många gånger men i syrrans typ träskor som var det skönaste jag haft. Och de var sååå snygga!

Men imon är det pumps, finklänning och elegans. Lyckat!!!

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar