Is it friday yet?

Längtar till fredag då jag har sista skoldagen innan semestern och sen går jag tillbaka till skolan  den 2 januari 2014 och jag går två dagar sen ledig till den 7 januari så ni förstår varför jag längtar? Sen så åker vi upp redan vid lördag till mina föräldrar eller söndag ej bestämt än.

Jag känner mig hängigare än igår men jag måste iväg till skolan iallafall för det är mycket som ska göras innan semestern. Ska jobba lite innan jag drar iväg för att jag börjar idag 10:45 så jag får lite gjort. Har lite jobbmail jag måste svara på och fixa innan jag går upp och sätter på mig. Hann somna om vid 05:00 så jag har fått ca 5 timmar sömn inatt, ska klunka i mig kaffe och äta en bit kärleksmums I need it!

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar