It’s friday baby

Body från Levi’s och strumpbyxor från Kappahl.

Fredag och idag är det lite varmare än igår. Det är minus 7 grader och det kan man leva med. Dagens planering går ut på lite tvätt och snabb donande här hemma och sen så kommer jag att gå ner och handla lite mat för idag och morgondagens mat samt lite saker till min cheesecake som jag ska göra efter handlingen så den får ligga i frysen i 5 timmar innan kvällen så jag kan smaska lite av den när vi ser på film. Jag ska göra snickerskaka också tänkte jag för M gillar inte cheesecake. Imorgon ska jag träffa min väninna Tina och jag längtar, men det betyder att jag måste laga något idag som M kan äta av till lunch imorgon också innan jag kommer hem och lagar middag. Så allt handlar om planering planering haha.

Nu blir det lite kaffe och skriva köplista till dagens handling. Jag funderar på om jag ska dra till Mc Donald Lekit så Lea kan leka lite. Så hon får leka av sig en stund och träffa andra barn. Jag måste verkligen börja gå på Baby Café igen så hon får träffa andra och leka med andra.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar