Jag är totalt sjuk

Jag kan knappt andas eller svälja eller röra på mig så sjuk är jag. Huvudet värker till max, feber, öronen är ”täppta” eller vad man säger, ryggen tar kål på mig och nacken värker som attan. Inatt frös jag som fan och hade på mig en hood tröja och sockor och pyjamas och låg och frös hela natten. Vid 04.00 gick jag upp och gjorde ta och la mig på soffan. Allt detta inträffar just då M inte kan vara hemma, han är på kurs idag och imorgon. Fan fan fan, jag hoppas Lea hjälper till lite med sitt humör. Kan knappt se och lyssna på tv. Så jag ber till gud att hon har en bra dag idag. Annars vet jag inte vart jag tar vägen.

Jag skulle verkligen behöva mamma just nu. Jag vill bara gräva ner mig i sängen och vakna imorgon. Jag har druckit te, tagit strepsils och ipren och hoppas på det bästa.

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Glamour. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Jag är totalt sjuk

 1. Lexi skriver:

  Din stackare!! Testa ta ibuprofen med, tycker den är bättre än tusen alvedon och panodil och värker snabbt.

  Krya på dig!!

 2. Lexi skriver:

  Neeeej lägg av! Vadå till maj? Det e ju inte normalt! Våren då?

  Ha en bra dag!! Kraaaaam

 3. Elise skriver:

  Krya på dig, vad tråkigt att du är sjuk.

  Säg till om du behöver hjälp med något:) handla, eller Lea. Eller a, vad som:)

 4. cessie skriver:

  Krya på dig! och tack igen för mattipset, fixade det till maken i dag och han tyckte det var supergott. Jag sa att jag fått tipset från min bloggvän haha, han måste tro jag är helt tokig;-))

Lämna ett svar