Jag befinner mig i Libanon

Sitter hemma hos min mans foraldrar och har precis atit. Njuter for fullt. Solen skiner och det ar varmt. Men inte det jobbiga hettan utan den man alskar inte for varmt och inte kallt. Det blaser lite vindar som gor att det ar alskbart. Jag ska snart ner och vandra omkring och titta pa sandaler. Hoppas jag hitta nagot fint.

Gardagen bestod av massa atande, vattenmelon, kronerskocka, jordgubbar, hallon, foul akhdar, OOH sa mycket jag at igar. Favoriten var en Hawa Chicken smorgas med kyckling och vitlok. OOH.

Maste forklara varfor jag inte kunde blogga igar. Det var for jag hade glomt mina anvandar uppgifter for bloggen. For av min lathet och sa har jag sparat alla losenord och uppgifter pa sjalva min dator att sa fort jag trycker upp sidan sa kommer dem och jag behover bara klicka pa OKEJ. Aja det anda jag kunde gora var o soka i mina mails. O nu fann jag mailet med losenordet och inloggnings uppgifterna. JAG HAR INTE MIN DATOR MED MIG. ORKADE INTE BARA DEN.

Nu ska jag ga upp och satta pa mig for att vandra ner..

Ha det !!!

jano

Om jano

Mitt namn är Janet "jano" och är mamma till Lea född 2010 och Leo född 2017. Jag är utbildad till Master Make Up Artist/ Ekonomi Assistent och är helt besatt av smink. Det ni kommer att få läsa om i min blogg är om smink, inredning, mode, musik, barnkläder och familjeliv. Jag träffar gärna vänner och familj så ofta jag kan.
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar